Over ons

Wie zijn wij?

EL TETEO events zijn dagen waarop we lokale, nationale en zelfs internationale gemeenschappen samenbrengen om kennis te laten maken met de diepgewortelde Dominicaanse cultuur. We garanderen de beste ervaring met een energieke, vriendelijke sfeer en getalenteerde (inter)nationale docenten op het gebied van dans, cultuur, geschiedenis, muziek en meer!

Bij EL TETEO delen we graag de passie voor de Dominicaanse geschiedenis, proeven we van de veelzijdige culinaire keuken, dansen we op traditionele Dominicaanse ritmes en omarmen we de muzikale en culturele evolutie. Ontdek met ons de betoverende wereld van de Dominicaanse

Muziek

Voor het Dominicaanse volk is muziek een uitlaatklep die de liefde en veerkracht van de cultuur belichaamt. Met merengue, bachata en salsa als de toonaangevende genres, weerspiegelt de muziek de ziel van het volk.

Dans

De dans van de Dominicaanse Republiek is doordrenkt met passie en ritme. Van merengue met zijn vrolijke bewegingen en snelle tempo tot de emotionele verhalen verteld door de bachata en de opzwepende energie van de salsa. Elke dans weerspiegelt de rijke cultuur en het hart van het Dominicaanse volk.

Cultuur

Dominicaanse Republiek - een land doordrenkt met passie, kleur en traditie. De cultuur is een levendige mix van Spaanse, Afrikaanse en inheemse invloeden. Van muziek en dans tot kunst en keuken. Betoverende carnavals, smaken als mangu en sancocho, en hartverwarmende gastvrijheid vormen de essentie van deze levendige cultuur.

Eten

In de Dominicaanse Republiek is de keuken een smakelijke mix van Spaanse, Afrikaanse en inheemse culinaire tradities. Proef op ons evenementen van heerlijke gerechten zoals mangu (gepureerde bakbanaan), sancocho (stoofpot) en tostones (gebakken groene plantaan). Deze smaken weerspiegelen de diversiteit en rijkdom van de lokale keuken.

Onze missie

Bij EL TETEO is het onze missie om een levendige en inclusieve gemeenschap te creëren waar talentvolle individuen de rijke en diverse cultuur van de Dominicaanse Republiek kunnen delen. We streven naar een inspirerend evenement waar mensen zich kunnen verbinden, leren en groeien door diverse artistieke uitingen, terwijl ze de warmte, passie en gastvrijheid uit de dominicaanse republiek ervaren.

Onze visie

Onze visie bij EL TETEO is het bevorderen van begrip, waardering en liefde voor elkaar en de Dominicaanse cultuur door diverse creatieve uitingen. We koesteren een gemeenschap waar getalenteerde individuen anderen inspireren met culinaire kunsten, educatieve seminars, traditionele muziek, dansworkshops en meer. Wij geloven dat EL TETEO een platform biedt voor artistieke expressie en een broedplaats is voor het behoud van het prachtige Dominicaanse erfgoed.
Bezoekers
1 k+
Instructeurs
1 +
Events
1

Praktische Info

WORKSHOPTIJDEN

Vrijdag

Geen workshops

Zaterdag

10:30-18:15

Zondag

Geen workshops

FEESTTIJDEN

Vrijdag

21:00-02:00 uur

Zaterdag

22:00-03:30

Zondag

Geen feest